Over ons

Passie voor hout

Omdat ik van je hout

 

De verhuur plek voor unieke houten producten. Gemaakt met liefde van regionaal en inlands hout. 

Net zoals jullie liefdesverhaal is geen stuk hout hetzelfde en heeft het een uniek verhaal te vertellen.

Met onze houten meubels en accessoires creëer je een uitnodigende en warme sfeer op je event. Of je nu van een intieme bruiloft in het bos houdt of een knalfeest in een schuur, onze producten maken het af! Naast het voorzien van meubels en accessoires voor jullie bruiloft, voorzien wij je uiteraard ook graag van onze mooie producten bij andere feesten & partijen. Van houten statafels, eettafels of bankjes tot taart plateau’s en serveerplanken, We got it! Neem daarom snel een kijkje op onze verhuur pagina.

 

Liefs, het team

Onze missie & visie

Passie voor hout

Het verhuurbedrijf, begonnen uit passie voor het vak, voor het hout en mogelijkheden om van hout iets prachtigs te creëren. Wij zijn een bedrijf dat creatieve producten maakt van hout waarvan jij met al je geliefden kan genieten tijdens je event. 

Voor een groot deel werken wij met inlands en regionaal hout. Het hout gebruiken wij om er een mooi product van te maken. Wist u dat ontbossing een bedreiging is voor het milieu en dat dit een wereldwijd probleem vormt? Door inlands hout te gebruiken willen wij laten zien dat veel soorten hout omgezet kunnen worden tot een mooi eindproduct.

Meet the team!

Meet onze

Noë

De creatieve alleskunner achter ons bedrijf. Alle producten die je in onze verhuur ziet, zijn handgemaakt en ontworpen door Noë. Met zijn skills en oneindige creativiteit, kan hij van elke omgezaagde boom een geweldig eindproduct creëren.  

Voor meer informatie over Noë’s vakmanschap, neem gerust een kijkje op zijn site: https://all-in-wood.nl/

Meet onze

Yesha

Yesha is de yess van onze branding! Zij is verantwoordelijk voor onze marketing en vormgeving. Zo heeft zij deze website ontworpen en denkt zij mee in onze productie en vormgeving. 

Voor meer informatie over Yesha’s skills neem gerust een kijkje op haar site: https://yessbranding.nl/

Meet onze

Marja

Zeg hallo tegen Marja! Onze orderhouder en gestructureerde duizendpoot. Naast het nadenken over het creatieve proces van Omdat ik van je hout, is Marja verantwoordelijk voor de administratie achter het bedrijf en zal ze met liefde al jullie vragen, mailtjes en telefoontjes beantwoorden.

FAQ

De meest gestelde vragen

Zeker niet! Onze producten zijn voor alle feesten en events. 

Wellicht wel! Neem vooral contact met ons op zodat we er samen naar kunnen kijken. 

Tijdens het afronden van je verhuur bestelling kan je een keuze maken of je de items wil laten bezorgen of dat je ze liever zelf kosteloos bij ons komt ophalen in Lelystad. Voor het ophalen van de producten wordt een standaard servicebedrag gerekend van €10,- Voor het bezorgen van de items wordt er €35,- servicekosten in rekening gebracht en een kilometer vergoeding van €0,40 in rekening gebracht.

Het ophalen en/of terugbrengen van de items is alleen mogelijk op tijdsafspraak. Houd rekening met onze standaard ophaal/breng dagen weergeven op de website. Tijdens het plaatsen van de bestelling kan je een tijdslot aangeven waarin je bij ons langskomt in Lelystad. Mocht je hier toch van willen afwijken, neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vanwege standaard arbeidstijd en administratiekosten per aanvraag werken wij met een minimum order bedrag. Deze bedraagt; €100,- Kom je niet aan het totaalbedrag dan adviseren we je graag bij het vinden van passende items. We hebben genoeg toffe producten om jouw stylingsplaatje compleet te maken.

Onze kosten bestaan naast het aankoop bedrag per product (1 prijs voor 3 dagen) uit service kosten.

Deze service kosten bedragen €10,- indien je de producten zelf komt ophalen en €35,- als je de producten wil laten bezorgen. Daarnaast wordt er een kilometer vergoeding van €0,40 in rekening gebracht indien je de producten wil laten bezorgen en ophalen op de locatie door ons.

Je hoeft bij ons geen borg te betalen. Bij het reserveren van de producten kan je meteen het berekende bedrag overmaken.

Een ongeluk zit in een klein hoekje echter hopen wij uiteraard niet dat dit gebeurd!

Mocht iets toch kapot gaan, beschadigd raken of kwijt raken in de hectiek? Dan moeten wij helaas een bedrag in rekening brengen om het item te vervangen of te repareer. We zullen je dan achteraf een factuur sturen met het bedrag dat noodzakelijk is om het product opnieuw te kunnen aanbieden.

 

Is jouw vraag nog
niet beantwoord?

Kijk voor de zekerheid nog even op onze pagina waarop wij onze werkwijze uitleggen.

Kan je daar ook niet je antwoord vinden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!