Onze werkwijze

Huurperiode

Als je bij ons een product wil huren, houd dan rekening met een standaard huur periode van 3 dagen. 

Je krijgt daarmee dus de een dag ervoor en een dag erna cadeau. Huur je bijvoorbeeld vier eettafels voor donderdag, dan worden deze op woensdag bezorgd en weer opgehaald op de vrijdag. Eigenlijk krijg je dus een verhuurproduct die dagen voor de prijs van één. Wil je graag producten langer huren? Neem dan even contact met ons op, of plaats een offerteaanvraag op de contact pagina

Ophaal/terugbrengen schema

Woensdag avond: 20:00-22:00 uur

Vrijdag avond: 17:00 – 20:00 uur

Maandag ochtend: 09:00 – 12:00 uur

Minimale orderbedrag

Vanwege standaard arbeidstijd en administratiekosten per aanvraag werken wij met een minimum order bedrag. Deze bedraagt; €100,- Kom je niet aan het totaalbedrag dan adviseren we je graag bij het vinden van passende items. We hebben genoeg toffe producten om jouw stylingsplaatje compleet te maken.

Kosten plaatje

Onze kosten bestaan naast het aankoop bedrag per product (1 prijs voor 3 dagen) uit service kosten. 

Deze service kosten bedragen €10,- indien je de producten zelf komt ophalen en €35,- als je de producten wil laten bezorgen. Daarnaast wordt er een kilometer vergoeding van €0,40 in rekening gebracht indien je de producten wil laten bezorgen en ophalen op de locatie door ons.

Ophalen/bezorgen

Tijdens het afronden van je verhuur bestelling kan je een keuze maken of je de items wil laten bezorgen of dat je ze liever zelf kosteloos bij ons komt ophalen in Lelystad. Voor het ophalen van de producten wordt een standaard servicebedrag gerekend van €10,- Voor het bezorgen van de items wordt er €35,- servicekosten in rekening gebracht en een kilometer vergoeding van €0,40 in rekening gebracht.

Het ophalen en/of terugbrengen van de items is alleen mogelijk op tijdsafspraak. Houd rekening met onze standaard ophaal/breng dagen weergeven op de website. Tijdens het plaatsen van de bestelling kan je een tijdslot aangeven waarin je bij ons langskomt in Lelystad. Mocht je hier toch van willen afwijken, neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Schadevergoeding

Een ongeluk zit in een klein hoekje echter hopen wij uiteraard niet dat dit gebeurd!

Mocht iets toch kapot gaan, beschadigd raken of kwijt raken in de hectiek? Dan moeten wij helaas een bedrag in rekening brengen om het item te vervangen of te repareer. We zullen je dan achteraf een factuur sturen met het bedrag dat noodzakelijk is om het product opnieuw te kunnen aanbieden.

Betaling

Je kunt na het bestellen en het invullen van je gegevens direct bij ons betalen. 

Dit kan doormiddel van IDEAL. Op factuur is zeker ook een optie. Neem in dat geval even contact met ons op.

Annulering

Ben je toch van gedachte veranderd waardoor je de gehuurde producten niet meer nodig hebt? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, dan kijken wij met je mee naar het eventueel annuleren van de bestelling.

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust een kijkje op onze FAQ pagina en vul anders het contactformulier in zodat we je zo snel mogelijk kunnen verder helpen.